Houd je van lezen, maar is de bieb in het centrum van Dongen – in de Cammeleur – te ver weg? Wij brengen de bibliotheek een stukje dichterbij! Sinds dit jaar is het mogelijk om boeken online te reserveren, bij jou in de buurt op te halen en weer in te leveren. Daarom openen er twee nieuwe ophaal- en inleverpunten in de gemeente Dongen. Deze gratis service is bestemd voor bestaande en nieuwe leden van Theek5.

De nieuwe ophaal- en inleverpunten:
• Ontmoetingsruimte Europlus – Dunantstraat 28 – Dongen
• De Geubel – Hoofdstraat 4 – ’s Gravenmoer

De nieuwe punten openen vanaf 1 maart 2022. Echter is het al mogelijk om vanaf 24 februari online een boek te reserveren. 

Ophaal- en inleverkast
Op beide locaties staat een speciale Theek5 kast met daarin de gereserveerde boeken. In de kast is een inleverbox verwerkt waar leden de boeken indoen als de uitleentermijn erop zit. Inleveren kan ook altijd bij De Cammeleur.

Speciale openingsactie
Om de opening van de twee nieuwe punten te vieren geldt er een speciale openingsactie. Je ontvangt in de gehele maand maart (2022) 50% korting op een jaarabonnement van Theek 5. Vul hiervoor het inschrijfformulier in bij de Geubel of Europlus.

 

 
beheer2

Author beheer2

More posts by beheer2