Op dit moment is de gemeente Dongen bezig met het opzetten van een omgevingsvisie. In de omgevingsvisie beschrijft de gemeente wat zij wil bereiken, zoals het verbeteren van mobiliteit, het behoud van aantrekkelijk groen of het realiseren van woningbouw.

Hoe moet de gemeente Dongen er over 20 jaar uit zien? Dit wil de gemeente graag van haar inwoners weten. Hoe zorgen we er voor dat Dongen nu en in de toekomst aantrekkelijk blijft om in te wonen, werken, winkelen en recreëren? Welke ontwikkelingen zien we op ons af komen? Om een goede omgevingsvisie te maken, hebben we jullie hulp nodig.

Denk mee
De inzichten van onze inwoners zijn een belangrijke basis voor de nieuwe omgevingsvisie.
Als geen ander ken jij als inwoner van de gemeente Dongen de unieke kwaliteiten van onze gemeente en de mensen die hier wonen. Jij hebt zicht op de lokale ontwikkelingen die er aan komen. Je weet wat er goed gaat en wat beter kan. Omdat we elkaar niet fysiek kunnen ontmoeten kun je digitaal met ons meedenken. Hiervoor maken we gebruik van een digitale tool genaamd ‘Wijkprikker’. Hiermee kun je één of meerdere plekken op de kaart aanwijzen, een thema kiezen en hierbij benoemen wat je belangrijk vindt. Dit kan de hele maand december (2021). Ga hiervoor naar www.wijkprikker.nl/omgevingsvisiedongen.

beheer2

Author beheer2

More posts by beheer2